bannerbuttom

Arealleje til jagtkonsortier

5-årige leje af jagtarealer
For jagtkonsortier på Sjælland tilbyder Bregentved arealleje med mulighed for jagtoplevelser af højeste kvalitet. Jagten lejes ud på 6.000 ha., og der udlejes til 42 jagtkonsortier eller enkeltpersoner. Udlejningen sker på 5-årige kontrakter pr. 1. august. Forhandlinger om fornyelser sker normalt i januar og februar måned, så det er på dette tidspunkt, der er mulighed for ledige jagter. Der er dog tradition for, at både jagtkonsortier og enkeltpersoner fortsætter deres lejemål periode efter periode. Det er ikke tilladt at videreudleje sin jagt, men der må optages indtil 10 betalende medlejere.

Arealer lejes ud til andre formål end jagt, fx hundetræning, paintball og udvidet færdselsret. For at komme i betragtning skrives en ansøgning med så mange oplysninger som muligt om ønsket størrelse, jagttype, beliggenhed, pris med mere.

Henvendelse til Godsforvalter Anders Dolmer .

 


Attraktiv skovjagt på 213 ha. til leje
Der er mulighed for at leje den nordlige del af Ganneskov, beliggende sydvest for Karise på i alt 213 ha. varieret skov for en 5-årig periode. Lejen udgør kr. 210.000 om året. Der er mulighed for udsætning af op til 1.490 fasaner på området om året. 
For yderligere information og/eller fremvisning kontaktes Godsforvalter Anders Dolmer .


 


Jagt på 292 ha. til leje 
Jagten på Eskildstrup, mellem Ringsted og Haslev, udlejes efter nærmere aftale for en 5-årig periode. Arealet udgør i alt 292 hektar, hvoraf 25 hektar er skov og 267 hektar er ager med gode remiser og vandhuller.
For yderligere information og/eller fremvisning kontaktes Godsforvalter Anders Dolmer .