bannerbuttom

Ledige stillinger

Bregentved søger direktør/driftsleder til slagtesvineproduktion

Bregentved søger erfaren direktør/driftsleder til kommende produktion af 120.000 slagtesvin om året.

Produktionen er fordelt på 4 sites i nybyggede stalde. Staldene bliver bygget med den nyeste teknologi, god logistik, hjemmeblandet vådfoder og gode personaleforhold.

Produktionen forventes med opstart 2. kvartal 2018. Fuld produktion forventes inden udgangen af 2018. Produktionen forventes at blive UK-produktion med mulighed for overgang til OUA-produktion, når markedet tillader det.

Vi søger en erfaren, selvstændig driftsleder med gåpåmod, stor teknisk kunnen, stærk svinefaglighed og ikke mindst menneskelige kvalifikationer til ledelse af den samlede produktion.

Du skal evne at gå foran, få nye idéer til forbedringer og holde en stabil produktivitet på højt niveau.

Målet er at blive mellem Danmarks bedste slagtesvineproduktioner!

Vi forventer, at du kan styre den daglige drift herunder foderbestilling og styring, kommunikation med smågriseleverandører, slagteri og andre samarbejdspartnere samt at være den styrende part i feltet mellem bestyrelse, personale, rådgivere og samarbejdspartnere.

Du kommer til at referere til og arbejde tæt sammen med
bestyrelsesformand Søren S. Thielsen omkring ledelse og styring af bedriften.

Ligeledes vil du naturligt komme til at arbejde tæt sammen med Bregentved Landbrug, ved inspektør Lars Erik Nielsen, Bregentveds godskontor samt øvrige driftsgrene.

Bedriften indgår under Bregentveds organisation i regi af FM Pork A/S.

Ansættelse efter nærmere aftale, dog senest den 1. december 2017, således at du kan indgå som en aktiv del af byggeprocessen, samt have god tid til at sætte dit hold til den kommende produktion.

Løn forhandles efter kvalifikationer. Bolig kan tilbydes.

Forvent, at vi forlanger meget, men også er indstillede på at honorere det.

Motiveret ansøgning med CV og referencer fremsendes til:

FM Pork A/S, inspektør Lars Erik Nielsen, senest den 15. juni 2017 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til
Søren S. Thielsen på 4021 8033, eller Lars Erik Nielsen på 4045 0938.

FM Pork A/S er en del af Bregentved Gruppen, som er ejet af familien Moltke. Bregentved Gruppen driver derforuden land- og skovbrugsvirksomhed på Bregentved gods og i Polen, udlejning af erhvervslejemål og boliger, dagjagter og jagtarealer, grusgrav, grøn energi og bæredygtige drifts- og klimaløsninger. Bregentved beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere i alt.