bannerbuttom

Ledige stillinger

4 Site Managers til slagtesvin


Har du ambitioner og kvalifikationer, så er her muligheden for at komme med på et team, der har det klare mål at blive blandt landets bedste slagtesvineproducenter.
Vi bygger 4 nye rationelt indrettede stalde med ca. 8000 stipladser hver, hvor der er lagt stor vægt på at skabe et godt miljø for dyr og mennesker.
Staldene er indrettet med eget mølleri og restløs vådfodring fra Big Dutchman, samt ventilation fra Skov med delvis gulvudsugning og varme.

Vi forventer at du er holdspiller og kan lede medhjælp, men også at du kan drive dig selv når du er alene.

De 4 sites skal fungere som én enhed, men med en daglig ansvarlig på hver. Det betyder at alle 4 managers og driftslederen arbejder tæt sammen om at optimere hele vejen rundt. Vi skal kunne hjælpe og afløse hinanden.

Vi vil bruge standarder og tavlemøder efter LEAN principperne.
Du vil få ansvar på et site for den daglige pasning af grisene og holde mølleri/vådfodringsanlæg samt miljøteknologi kørende.
I weekendvagterne vil du skulle passe flere sites.
Vi forventer at:
  • Du er dygtig til at passe grise
  • Har overblik og drive
  • Har gode samarbejdsevner
  • Du er fleksibel med arbejds- og mødetider
  • Har god teknisk forståelse

Vi forventer at skulle være 8 – 10 ansatte i svineproduktionen i alt.

Du skal kunne kommunikere på engelsk minimum i tale, da vi forventer at ansætte medarbejdere med forskellig nationalitet.
Arbejdstid. 37 timer pr. uge i gennemsnit.
Overarbejde afspadseres 
Weekendvagt hver 2. – 4. uge.
Jobstart:15. april, 1. maj, 15. maj og 1. september
Løn forhandles efter kvalifikationer. Bolig kan tilbydes.

Motiveret ansøgning med CV og referencer sendes til
FM Pork A/S, Direktør/driftsleder Lars Due, senest 7. januar 2018 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der kan søges pr. telefon, hvis nødvendigt.
Spørgsmål angående stillingen rettes ligeledes til Lars Due +45 9363 4247

FM Pork A/S er en del af Bregentved Gruppen, som er ejet af familien Moltke. Bregentved Gruppen driver derforuden land- og skovbrugsvirksomhed på Bregentved gods og i Polen, udlejning af erhvervslejemål og boliger, dagjagter og jagtarealer, grusgrav, grøn energi og bæredygtige drifts- og klimaløsninger. Bregentved beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere i alt.