bannerbuttom

Bregentved støtter ofrene for krigen i Ukraine

Ligesom resten af den vestlige verden er vi på Bregentved stærkt berørt over krigen i Ukraine, og den humanitære krise som den medfører for den ukrainske befolkning.

Vi finder det på alle måder ubærligt, hvad den ukrainske befolkning går igennem. Vi har derfor valgt i regi af K/S Bregentved, FM Pork A/S og CM Finans A/S samlet at donere 60.000 kr. til ’Sammen for Ukraine’, som er et samarbejde mellem DR, TV2 og 18 humanitære hjælpeorganisationer, som hjælper ofrene for Ruslands invasion af Ukraine. Du kan læse mere om samarbejdet her: https://sammenforukraine.dk/donationer

Selvom vores bidrag blot er et ydmyg forsøg på at hjælpe og støtte det ukrainske folk, så tror og håber vi på, at hver en støtte hjælper i denne vanskelige situation.

Vi har ligeledes valgt at flage ved hovedbygningen samt hver af vores fire FM Pork sites i sympati for Ukraine og den ukrainske befolkning. Dette skal også ses i lyset af, at vi både i dag og tidligere har haft tilknyttet dygtige og sympatiske ukrainske medarbejdere, som gennemgår en vanskelig tid.

Screenshot 2022 04 21 at 14.02.27