Boligud­lejning

Bregentved udlejer charmerende huse i den smukke kuperede natur tæt på Bregentved. Vi har forskellige lejemål både til private og erhverv. Derudover tilbyder vi også gode moderniserede lejligheder i Haslev centrum.

Stort udvalg af velholdte og tidssvarende udlejningsboliger

Bregentved råder over en del boliglejemål i området omkring Bregentved. Størstedelen af boligerne er enfamiliehuse med have og udhuse, men vi har også tofamiliehuse og ejendomme med tre-fem lejligheder.

Herudover har vi flere udlejningsejendomme i Haslev centrum med lejligheder, hvoraf hovedparten er på to værelser. Enkelte af lejlighederne har egen terrasse eller altan.  

Som udlejer lægger vi vægt på, at vores udlejningsboliger fremstår velholdte og tidssvarende. Vi stræber også efter at have en god relation til vores lejere, hvilket afspejles i, at vores lejere typisk bliver boende i en længere årrække. 

Hvad siger vores lejere om at bo i én af vores boliger?

Det er på mange måder et privilegium at være lejer hos Bregentved. Jeg har boet i en lille ejendom i lidt over ti år, tæt på skov og mark. Det er påfaldende, at man som lejer kun møder venlige og imødekommende medarbejdere på Bregentved. Både administration, skovfolk, landbrug og teamet omkring ejendomme. Akutte problemer løses altid meget hurtigt med et smil.

Det er dejligt, at man som lejer, inden for rammerne, kan være med til at præge ens hjem og dets omgivelser, da der altid er lydhørhed for gode idéer. Det vigtige er, at det lejede bliver et trygt hjem, og det har det været for mig.


– Hans L. Baldrian, lejer i ét af Bregentveds huse siden 2012.

Leje af boliger

Du kan altid se nedenfor, hvilke boliger vi har ledige i øjeblikket. Vi fører ikke ventelister, men annoncerer i stedet de ledige huse eller lejligheder på Boligportal.dk. 

Lejeniveauet på vores boliger afhænger af størrelse, stand og beliggenhed. Husdyrhold kræver særskilt tilladelse i vores huse, men er ikke tilladt i vores lejligheder i Haslev. Vores boliger er røgfri, hvilket vil sige, at der ikke må ryges indenfor. Vi stiller krav om, at en tilhørende have passes ordentligt af beboeren.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores ejendomsadministrator Louise Quaade. Husk, at du altid kan se, hvilke boliger vi har ledige på linket til boligportalen ovenfor.

Louise Quaade

Ejendomsadministrator

Close Search Window