Vil du være en del af Bregentved?

På Bregentved værdsætter vi vores medarbejdere og elever. Nedenfor kan du læse mere om at arbejde på Bregentved og se opslag af ledige stillinger.  

Arbejde på Bregentved

Bregentved har dygtige medarbejdere inden for en bred vifte af områder, herunder land- og skovbrug, jagtvæsen, griseproduktion, erhvervs- og boligudlejning samt bogholderi og administration

Vi leder altid efter engagerede og initiativrige medarbejdere og elever. Hvis du gerne vil være en del af Bregentved, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og cv til godskontoret. 

Godskontoret

Koldinghus Allé 1B
4690 Haslev

Stærkt sammenhold

Vi har spurgt nogle af vores medarbejdere, hvorfor de arbejder på Bregentved: 

john doe

”Jeg nyder tanken om, at jeg kan bidrage til at give mine børn en mere klimavenlig fremtid og være frontløber på store projekter”

BeGreen, John Doe
john doe

”Jeg har boet i her hele mit liv og altid interesseret mig for landbrug. Hvilket bedre sted, end det lokale varetegn, som råder over de største områder?”

Landbrug, John Doe
john doe

”Bregentved har en bred vifte af forretningskompetencer, som gør arbejdet her udfordrende og spændende. Jeg er især stolt af vores forretningsstrategi, som er grunden til at jeg foretrækker at arbejde hos Bregentved”

Administration, John Doe
john doe

”Jeg har altid gerne ville være værkfører og hos Bregentved har vi så mange forskellige maskiner og brancher, så jeg opnår spidskompetencer indenfor et langt bredere servicefelt, end mange andre steder”

Værkstedselev, John Doe

Ledige stillinger på Bregentved

Du kan altid se aktuelle ledige stillinger herunder:

Skovarbejder

Se opslaget på Jobindex

Tømrerelev

Åbn opslaget

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores HR-ansvarlige Birgitte A. Lauritzen.

Birgitte A. Lauritzen

HR business partner

+45 3018 8721
bal@bregentved.dk

Close Search Window