Juletræer og pyntegrønt

Bregentved har et større areal i skovene med juletræer og pyntegrønt, og vi er leveringsdygtige i arterne nordmannsgran, nobilis, rødgran, cypres og cryptomeria.

Vores produktion er certificeret, hvilket dokumenterer, at vores produktion tager mest muligt hensyn til miljø, bæredygtighed og medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Hvis du er interesseret i at få et tilbud, er du velkommen til at kontakte os. 

Juletræer​

Vi producerer årligt omkring 10.000 små og store naturgroede juletræer i nordmannsgran og rødgran. Vores træer varierer i størrelsen fra 1-15 meter.

Vores juletræer under 2,5 meter leveres nettet og pakket på palle med salg af minimum 20 stk. ad gangen. Vores større juletræer sælges enkeltvis og vil kunne fremvises efter aftale. 

Vores produktion er baseret på salg til professionelle kunder i ind- og udland. Vi leverer særligt til institutioner, kommuner, kirkegårde og grossister.

Pyntegrønt

Bregentved producerer årligt 200 tons pyntegrønt i nordmannsgran, nobilis, cryptomeria og gul cypres.  

Det er vores egne medarbejdere, der klipper og bundter pyntegrøntet i 5 kg og 9 kg bundter i mange forskellige sorteringer. Grøntklipningen starter normalt 1. oktober, og løber frem til omkring d. 1. december. Vi kan levere pyntegrønt pakket på paller. 

For indhentning af tilbud på pyntegrønt eller totalleverancer kontakt Skovfoged Jesper Hvid Jørgensen eller Skovfoged Jesper Yde Christiansen.

Certificeret produktion

Vores produktion af juletræer og pyntegrønt er Global G.A.P. certificeret (Global Good Agricultural Practice). 

Denne certificeringsordning for grønt og juletræer dokumenterer, at vi anvender den nyeste viden, og vores produktion tager mest muligt hensyn til miljø, bæredygtighed, medarbejdernes sundhed, sikkerhed og velfærd.   

Har du spørgsmål?

For spørgsmål eller indhentning af tilbud på juletræer eller pyntegrønt kontakt gerne Skovfoged Jesper Hvid Jørgensen eller Skovfoged Jesper Yde Christiansen.

Jesper Hvid Jørgensen

Skovfoged

Jesper Yde Christiansen

Skovfoged

Close Search Window