QualityWood

Med Bregentved QualityWood tilbyder Bregentved at levere savet og forarbejdet træ fra vores egne certificerede og bæredygtige skove. Vi kan levere et væld af forskellige produkter såsom plankegulve, egetømmer og beklædningstræ mv. efter ordre. 

QualityWood er baseret på bæredygtig skovdrift

Bregentved QualityWood er PEFC certificeret.  PEFC-certificeringen dokumenterer, at vi på Bregentved forvalter vores skove bæredygtigt efter en række anerkendte kriterier. Certifikatet sikrer, at kunder kan dokumentere, at de indkøber certificeret træ, som kan spores hele vejen gennem produktionen.

Produktion efter ordre

Bregentved leverer træ til savværket i de rigtige kvaliteter og dimensioner, hvilket sikrer, at træet passer til ordrerne. Dette giver den bedste udnyttelse af træet, og sikrer mindst muligt spild. 

Træet saves og forarbejdes på det lokale savværk i Hårlev. Vores tætte samarbejde med savværket, og det forhold at vi selv producerer træet i de omkringliggende skove, sikrer, at vi kan levere bæredygtig dansk træ i specialdimensioner med kort varsel. 

Stort udvalg af produkter

Herunder er angivet nogle af de produkter, som vi sælger igen og igen – men altid efter ordre. Vi har bl.a. skåret mange unikke dimensioner til brug i unikke anlæg fra skovtårne, restauranter og til forlystelsesparker.

Egetømmer

Vi skærer ofte i de gængse bindingsværkdimensioner til kunder, som 125×125, 125×150 og 150×150 mm i forskellige længder.  Vi skærer også douglas, lærk og thuja.

Planker

VI leverer planker til mange forskellige produkter alt efter kvalitet og træsort. De forskellige træsorter fremgår herunder.

Terrasseplanker

Egeterrasse planker 22×160 mm leveres høvlet med afrundede kanter samt tre afspændingsspor på undersiden. Alle planker laves i længder fra 1,2-3,6 m (længdespring 60 cm), gennemsnitslængden er ca. 2 m. Vi har også leveret mange planker i diverse dimensioner til bådebroer, anløbspladser og lign. 

Egegulv

Egegulv leveres i bredder på 140 eller 200 mm. Alle plankerne laves i længder fra 1,2 – 3,6 m, gennemsnitslængden er ca. 2 m. Længderne springer med 30 cm. Der er henholdsvis fer og not i enden af planken.

Beklædningstræ

Det er populært at bruge træ til beklædning af huse både ind- og udvendigt. Vi kan levere i de ønskede profiler i træarterne eg, ask, lærk, douglas og thuja.

 

Sveller

Der er mange kunder, som bestiller den klassiske svelledimension 160×260 mm i forskellige længder, som bruges til legepladser og haveanlæg.  Normalt ønsker kunden svellerne leveret i eg, men vi leverer også i andre træarter.  

Eg

Egen er et meget hårdført træ og benyttes ofte til kraftige konstruktioner.

Bøg

Bøgetræ er meget anvendt til indendørs brug, hvor dens gode styrkeegenskaber kan udnyttes.

Douglas

Et stort anvendelsesområde for Douglas-træ er finér og krydsfinér.

Ask

På grund af sin styrke og smidighed er Ask særligt velegnet til f.eks. dampbøjning og møbelproduktion.

Lærk

Lærk anvendes i stigende grad til produktion af havemøbler, pæle og hegnsmateriale.

Thuja

Thuja er en usædvanlig let træart og har meget høj holdbarhed.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål omkring QualityWood og vores produkter, er du velkommen til at kontakte Skovfoged Jesper Hvid Jørgensen.  

Jesper Hvid Jørgensen

Skovfoged

Close Search Window